Projects
The Heals Building

The Heals Building

 London

 Commercial

In May 2016 we were asked to design, manufacture and install a collection of office partitions at the Heals Building in London. A narrow corridor leading into many different offices and conference spaces, the client wanted something that could both offer privacy, when necessary, but also give the illusion of an open plan office when rooms were not in use. We designed a combination of bespoke steel office doors and sliders to fill the space, using doors for the offices requiring more privacy and sliders on the more communal spaces. Both the doors and sliders were designed to include lower level steel plating with Georgian wired glass above.

Date

May 2016

Products

Share

Start your project today

Get a Quote

By providing your details you agree to being contacted under the terms of our privacy policy.

This project also used these products

Have a project idea?

Whether your plans are big or small, we are happy to chat them through with you.