Projects
Station Road

Station Road

 London

 Residential

Our clients purchased a detached house built in 1935. Before they bought it, it had had at least 3 or 4 extensions of varying sizes. One of these extensions extended the original kitchen space and created 4 smaller spaces.


Once our clients moved in they decided the current layout did not work for their family’s needs. They knocked down the internal walls of these four smaller rooms to create one larger space. At the same time they also decided to knock out the back window to install a bespoke set of Fabco Sanctuary patio doors.



“I actually loved it. I loved seeing the building transform from a warren of small rooms to bigger and more useful spaces.”


The home owner, Annabelle, told us that as soon as she’d discovered Fabco she knew she had to have a Fabco design in her home! Rather than picking bifolds or sliders for the back opening they went for a bespoke set of Fabco Sanctuary patio doors, because they lent themself better to the era of the house! Annabelle also told us she is someone who likes clean edges, crisp contrast and definition – something she felt she had achieved with our product!

Date

February 2017

Products
PHOTOGRAPHY

Share

Start your project today

Get a Quote

By providing your details you agree to being contacted under the terms of our privacy policy.

This project also used these products

Have a project idea?

Whether your plans are big or small, we are happy to chat them through with you.