Projects
Station Cottage

Station Cottage

 Berkshire

 Residential

In early 2017 we were called to a client’s home, in Berkshire, to help create a statement piece at the rear of their property. On the ground floor a large open plan kitchen-diner and on the first floor a master bedroom with sloping ceilings.

Leading out onto the garden from the dining area we designed, manufactured and installed a bespoke set of French doors, with side panels, in RAL colour 7016 ‘anthracite grey’. Directly above this piece we installed bespoke shaped windows with large side hung openings in the same style and colour. To ensure this style continued throughout both the bedroom and the kitchen-diner, we also installed several large windows with duplex handles in the same style.

The end result is a ‘wow factor’ piece that not only looks stunning from the garden looking in, but also creates a beautiful focal point from inside the main bedroom as well. Both the bedroom and the kitchen-diner have been flooded with light and the frames compliment the interior design style chosen for the home too. 

Date

March 2017

Products
PHOTOGRAPHY

Share

Start your project today

Get a Quote

By providing your details you agree to being contacted under the terms of our privacy policy.

This project also used these products

Have a project idea?

Whether your plans are big or small, we are happy to chat them through with you.