Projects
Quarrendon Street

Quarrendon Street

 London

 Residential

A basement cinema and music room was created underneath the garden of this terraced house in Quarrendon Street in early 2016. The client was keen to separate the two areas, so that both rooms could be enjoyed simultaneously, whilst keeping the open, spacious feel of the basement.

We created steel sliding doors with accompanying fixed screens to separate the two areas. The bespoke door set was manufactured with acoustic glass to quieten the impact of the drums.

The steel frames, chosen in a grey-black colour, are in keeping with the modern feel of the rest of the room. The wood-style flooring runs throughout the basement creating the appearance of one big open space. The incorporation of our bespoke internal doors allows the area to become much more versatile. It can be used as two separate themed rooms or one large space, ideal for entertaining or family get togethers.

Date

March 2014

Products
Contractors

 

 

 

Share

Start your project today

Get a Quote

By providing your details you agree to being contacted under the terms of our privacy policy.

This project also used these products

Have a project idea?

Whether your plans are big or small, we are happy to chat them through with you.